Pembina Valley Luthiers

02 Sep

По какъв начин да подбереш уникални подаръци?

Posted in Uncategorized on 02.09.14

Да избереш неповторими подаръци за твоите близки е трудно начинание. Особено в случаите когато вече си им подарявал най-популярните подаръци като дрехи, аксесоари, парфюми. Но при положение, че следваш нашите лесни стъпки, подбирането на неповторими подаръци ще се окаже просто детска игра.

Почти всеки споделя желанията си – когато си хареса нещичко, но точно в дадения момент няма как да си го закупи, енергично говори за това нещо на своите приятели. Следи за тези диалози не само когато идва повод за подаръци, а през цялата година. Можеш даже да си водиш бележки – така ще бъдеш подготвен със списък с най-исканите подаръци, когато мига настъпи. А какво по-хубаво от това да дадеш именно това, което човека желае. Освен самият подарък, много голямо впечатление ще създаде и това, че слушаш внимателно, когато ти говорят.

В случай, че не си имал възможност да откриеш сам за исканите придобивки на твоя човек, само попитай неговите най-близки хора. Задължително измежду тях ще има някой, който знае на какви подаръци би се зарадвал най-много. При положение, че те са извън бюджета ти, би могъл да купиш подаръка заедно с други хора. По-добре е подаръците на празника да са по-малко на брой, но да са необходими.

В случаите когато горенаписаните 2 метода не действат при теб, е нужно да бъдеш креативен. Помисли какви биха могли да са заниманията, професията и предпочитанията на този човек. Избери подарък пряко свързан с интересите му. Например за моторист – макет на най-харесваният от него мотор, за адвокат – статуя на Темида и др. Още един начин е да избереш подаръци в зависимост от зодията – има особено много статии за това какви предмети, камъни и животни докарват късмет и здраве на дадена зодия. Разучи ги и дай нещо символично, което да се превърне в талисман. Ако се решиш на този вариант е важно да прибавиш пояснителна картичка или лично да кажеш за смисъла на подаръка, понеже шансът да бъде неразбран е огромен.

No Comments »

Comments are closed.

.