Pembina Valley Luthiers

09 Feb

Може ли да купим хубав преносим компютър – наръчник за новаци

Posted in Uncategorized on 09.02.17

laptop

Поради факта, че съвременните технологии нон-стоп се усъвършенстват, броят на населението, избиращи да си закупуват стабилни преносими компютри вместо настолни компютри се увеличава в пъти . Едно от основните плюсове на преносимите компютри е тяхната мобилност, която им позволява безпроблемно да са разнасяни навсякъде. А те са идеалния избор за тази част от хората, които се намират в непрестанно пътуване, а освен това и не заемат толкова място у дома като стационарните.

Правилния избор на подходящите геймърските мобилни компютри за съжаление може да се окаже мисия невъзможна за новаците в настоящата конкретна област. Истината е, че на този пазар се предлагат все повече и най-разнообразни модели и марки, с адски разнообразни възможности.

А как да закупите определен, който ще отговаря напълно на вашите предпочитания?

Изберете с какъв бюджет ще разполагате. Изберете размер на цената и така също ще ограничите кръга от опции на избора ви. Може да си вземете удачен геймърски лаптоп на крайна цена от осемстотин-хиляда лв., но ако бихте желали наистина мощна машина ще е наложително да си приготвите и да отделите два или пък три пъти повече за нея.

Най-значителното нещо в нашия избор на хубав преносим компютър е видео картата. В идеалния вариант вие ще искате тя да е външна и със собствена памет минимум 1 GB. При никакви варианти не вземайте мобилен компютър с вградена карта на видеото, защото тя просто не би могла да поддържа по-тежките игри, и вие единствено ще си пръснете парите на вятъра.

Следващият по важност компонент е процесор. В идеалния случай вие ще искате той да бъде поне 2.5 GHz двуядрен, дори и четириядрен процесор. Cpu-то управлява скоростта на зареждане на вашия лаптоп. Запомнете това: ако GHz е по-високо, толкова по-добре. Нормално вие бихте избирали измежду Intel или AMD, а точно те са най-хубави производители на процесори.

Много важно е хубаво да вземете под внимание с точно колко рам памет се предоставя избрания от вас хубав мобилен компютър. Желателно е да е с минимум 4 Gb, но ако е с шест, осем или пък 12 ще бъде най-добре. Колкото повечко рам памет разполага вашия лаптоп и добра видео карта, толкова по-хубаво ще вървят любимите ви тежки игри.

В случай, че следвате тези главни напътствия ще можете да намерите и вземете най-удачния мобилен компютър за игри, напълно съобразен с нуждите ви и бюджет.

Comments Off on Може ли да купим хубав преносим компютър – наръчник за новаци

Comments are closed.

.